Musikgruppen Ensamheten på Klämman!

3 km från Mellösa, Flen
Musikgruppen Ensamheten står på Klämmans scen för första gången men är ingalunda en nybörjargupp. Publiken får en härlig kväll med fem kanonmusiker som gör en bejublad konsert. Bandet består av: Stefan Langendorf – Sång/Gitarr
Linda Falkenlöv – Klaviatur/Kör
Henrik Lindgren – Gitarr/Kör
Lacki Tselepis – Bas
Jocke Borén - Trummor
Ensamheten spelar rock på svenska med influenser från både punk och visa.

Arrangör är Fridals Kulturförening och ABF i Flen.
Spelplatsen är Teater Klämman där Restaurangen håller öppet hela kvällen.
På grund av Covid-19 och dess restriktioner säljer vi endast 50 stycken biljetter till denna unika kväll. Skulle restriktionerna förändras släpper vi naturligtvis på fler gäster/publik.
Utomhuskonsert där publiken har gott om plats på utedäcket som normalt tar över 200 gäster.
Konserten startar 19.30 men vi har insläpp redan 18.00.

Om du känner dig sjuk/misstänker att du är smittad av Corona eller befinner dig i riskgrupp ber vi att du stannar hemma.

Parkering finns i nedre hagen, om du är funktionsnedsatt finns 8 parkeringsplatser endast ämnade för dig/er upp vid ingången till Klämman. För mer info. gällande tillgänglighet, se vår hemsida: https://teaterklamman.se/tillgänglighet.html,

Fridals kulturförening har precis överstigit 500 stycken betalande medlemmar, en stor del av medlemmarna finns i Sverige men också i övriga Europa, USA, Asien, det är med glädje vår förening anordnar konserter, teaterföreställningar, After Work, Kulturkurser i gitarrspel, ukulele, steppdans, flatfootdans, showdans, musikalproduktioner, sång i grupp, marionettföreställningar, kurser i tovning, lek med lera, Glaskonst och mycket mer. Utbudet har funnits sedan 1987 och startade som Mellösa Sång-Teater-och Dansgrupp, MSTD där tusentals deltagare/gäster/publik tagit del av kultur i en mängd former.

11jul 18:00 - 23:00

Kontaktinformation

Evenemang i Flen
Teater Klämman, Fridals gård
3 km från Mellösa
Kontaktperson: Anne Öster
Telefon: 073-5997692

Arrangör: Fridals Kulturförening, ABF i Flen

E-post: fridalskulturforening@gmail...
Hemsida: www.teaterklamman.se

Prisinformation

150 kr

Hitta hit