Hela Konkarongen

Mellösa, Flen

Hela Konkarongen är ett festligt musikdrama som tränas under hösten 2020 och våren 2021 med barn och unga i ålder 6-20 år.

Föreställningen innehåller, drama, skratt, sång, dans och spänning.
Handlingen utspelar sig i det lilla samhället; MÄ´LÖSA dit en liten familj flyttar till ett litet hus som tidigare varit en Konsumbutik.
Familjens mamma är hattmakare och öppnar inom kort en hattbutik.
Det familjen inte vet är att huset är hemsökt och med tiden märker man att mystiska saker händer både i butiken, utanför den och detta ställer till stora problem för familjen och dess gäster. En spännande föreställning som kan ses av både barn och vuxna.

Om även du skulle vilja vara med och agera i denna produktion tipsar vi dig om att kontakta oss senast den 1/6-2020 så får du en tid för audition och mer information.

Manus/Regi: Anne Öster, Scenograf/Teknik: Janne Öster, Musik/Arr: Sanna Andersson, Ledare: Gabriella Sambou, Annelie Strindberg mfl.
Koreograf: Under bokning, Sångpedagog: Under bokning.


Arrangör är Fridals Kulturförening och ABF i Flen.
Evenemanget äger rum i Mellösagården.

P.g.a restriktionerna kring Covid-19 säljs endast 50 biljetter till denna unika konsert som sker på Teater Klämmans utomhusscen där utedäcket normalt har plats för över 200 personer. Om du som publik känner dig sjuk eller misstänker att du är smittad av Corona eller tillhör riskgruppen ber vi dig stanna hemma och ej besöka våra evenemang.
Fridals Kulturförening har precis uppnått ett medlemsantal på över 500 stycken betalande medlemmar från Europa, USA, Asien, det är med glädje vår kulturförening erbjuder, konserter, teaterföreställningar, kulturkurser i steppdans, flatfootdans mm.

09apr
10apr
11apr

Kontaktinformation

Mellösagården
Mellösa
Kontaktperson: Anne Öster
Telefon: 073-5997692

Arrangör: Fridals Kulturförening, ABF i Flen

E-post: fridalskulturforening@gmail...
Hemsida: www.teaterklamman.se

Prisinformation

50 kr

Hitta hit