Julkväll med Double Inn på Klämman - INSTÄLLT!

3 km från Mellösa, Flen

Denna juliga kväll startar redan 18.00 med förtäring och dryck, 19.30 startar första set med Double Inn. Det finns endast 30 platser att tillgå pga rådande pandemi.
Ända sedan 1987 har vi arrangerat julavslutningar i olika former. Denna kväll spelar Double Inn in julen tillsammans med 400 tomtar som julpyntar salong och scen. I inträdet ingår julig landgång, öl lr vin lr must samt konsert.

Vi på Teater Klämman måste tyvärr meddela att på grund av rådande läge med skarpa restriktioner ifrån Stefan Löfvén/regeringen idag så är vi nödgade att ställa in all verksamhet.


Du som har betald biljett på 400 kr och vill ha tillbaka pengarna via swish/bg ber vi skicka ett meddelande via e-post eller via sms så återbetalar vi så fort vi hinner till dig, ange ditt namn, när du gjorde din inbetalning och till vilket swishnr, du vill ha pengarna. Vi ber om förståelse för att det kan dröja ett par dagar då vi har många att nå.

Trots rådande situation, önskar vi er en God Jul och ett Gott Nytt Kommande År och tackar er alla som stöttat vår verksamhet under det gångna året och hoppas innerligt att 2021 blir ett ljusare år för oss alla.


Mvh
Anne och Janne Öster,
www.teaterklamman.se

12dec 18:00 - 23:00

Kontaktinformation

Evenemang i Flen
Teater Klämman, Fridals gård
3 km från Mellösa
Kontaktperson: Anne Öster
Telefon: 73-5997692

Arrangör: Fridals Kulturförening

E-post: fridalskulturforening@gmail...
Hemsida: www.teaterklamman.se

Prisinformation

400 kr

Hitta hit