Evenemang

Julbord på Hotel Malmköpings restaurang Hjorten & Gösen

Njut av en oförglömlig julupplevelse på Hotel Malmköping, där vi och restaurang Hjorten och Gösen bjuder in dig till ett julbord som är en äkta hyllning till lokalproducerat och Sörmländskt mathantverk.

Vårt julbord är inte bara en måltid; det är en resa genom Sörmlands smakrika och kulinariska skatter. Här får du möjligheten att smaka på de bästa råvarorna från vår region, noggrant utvalda för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Vi stoltserar med ett julbord där lokalproducerade råvaror är i fokus, allt tillagat med omsorg och kärlek av våra kockar. Sätt tänderna i saftig svensk julskinka tillsammans vår smaksatta senap, våra egna köttbullar och krämiga rödbetssalllad. Smaka på våra hemlagade sillar, perfekt inlagda med klassiska smaker och en modern twist.

För att förgylla din julbordsupplevelse har vi även en mängd delikata lokala ostar, hemgjorda bröd och dessertbord som får dig att längta till nästa jul.

Vi på Hotel Malmköping strävar efter att skapa en atmosfär där du kan njuta av julens magi med dina nära och kära. Vår vackra miljö och omtänksam service kompletterar matupplevelsen på bästa sätt.

Välkommen till Hotel Malmköping med restaurang Hjorten & Gösen, där vårt julbord inte bara är en måltid utan en smakresa genom Sörmland. Boka nu och låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut.
30nov 18:00
01dec 18:00
02dec 18:00
07dec 18:00
08dec 18:00
09dec 18:00
14dec 18:00
15dec 18:00
16dec 18:00
Evenemanget pågår till den den 16 dec

Kontaktinformation

Furugatan
Malmköping
Kontaktperson: Receptionen på Hotel Malmköping
Telefon: 0157-24580

Arrangör: Hotel Malmköping / Hjorten & Gösen

E-post: info@hotelmalmkoping.se
Hemsida: www.hotelmalmkoping.se / ww...

Hitta hit

Prisinformation

645:-/person 15.-/ år för barn upp till 12 år