Att göra i sommar för stora & små

Här finns det massor av roliga saker att göra för hela familjen. Oavsett om du gillar glass, sagor eller fartfyllda äventyr, finns det något för dig!

 

Grinda gårdsglass, Malmköping
Älskar du glass? Då är Grinda Gårdsglass platsen för dig! Här finns över 20 olika smaker att välja mellan – perfekt för en härlig sommardag.

 

Sagostigen, Malmköping
Promenera längs Sagostigen och upptäck små röda stugor med olika sagoteman. Läs sagor som Rödluvan, Hans och Greta, och Bockarna Bruse. Missa inte det spännande lekområdet med slott, hoppborg, och jätten!

 

Museispårvägen, Malmköping
Museispårvägen Malmköping är ett unikt besöksmål i hjärtat av Södermanland där historien om svensk lokaltrafik väcks till liv. Här kan besökare uppleva en autentisk resa tillbaka i tiden genom att åka med klassiska spårvagnar och se en imponerande samling historiska fordon, inklusive gamla bussar och trådbussar.

Museet erbjuder också spännande utställningar och guidade turer som ger en fascinerande inblick i Sveriges lokaltrafikhistoria. Perfekt för hela familjen, är Museispårvägen en plats där både unga och gamla kan njuta av en nostalgisk och lärorik upplevelse.

 

Frisbeegolf
Prova på frisbeegolf på någon av våra banor i Hälleforsnäs, Sparreholm, Flen eller Bettna. En rolig utomhusaktivitet som passar hela familjen!

 

Simhallen, Flen
När det är för kallt att bada ute, kan du alltid ta ett dopp inomhus i Flens simhall. Perfekt för en dag med vattenlek!

 

Fritidsbanken
Här kan du låna utrustning för sport och fritid. Under sommaren kör vi Fritidsbanken Pep Up, vilket innebär att vi kommer att vara på olika platser med en bil full av utrustning som du kan låna under den tid vi är på plats.

Tabell över datum och tider som Fritidsbanken Pep Up lånar ut utrustning

Plats

Dagar och tider

Sommartorget, nedre Violentorget

Tisdagar och fredagar klockan12.00-15.00
V.24-25, v.27-32

Orrestaö badet

Torsdag 13/6, måndag 8/7, torsdag 25/7
kl.12.00-15.00

Parken Hälleforsnäs,
vid multiarenan

Måndag 17/7, torsdag 11/7, måndag 29/7
kl.12.00-15.00

Multiarenan Sparreholm,
Nedanför sporthallen

Torsdag 20/6, måndag 15/7, torsdag 1/8
kl.12.00-15.00

Tomtebovallen Mellösa

Måndag 1/7, torsdag 18/7, måndag 5/8
kl.12.00-15.00

Hosjöbadet Malmköping

Torsdag 4/7, måndag 22/7, torsdag 8/8
kl.12.00-15.00

Grinda Gårdsglass

Flens kommun erbjuder flera charmiga och roliga minigolfbanor som passar perfekt för en dag av familjenöje eller en trevlig utflykt med vänner. Oavsett om du är en erfaren minigolfspelare eller bara letar efter en rolig aktivitet att njuta av, har Flens kommun något att erbjuda för alla!

Malmköpings Minigolfbana
Belägen i den pittoreska orten Malmköping, är denna minigolfbana ett populärt besöksmål för både lokalbor och turister. Banan är omgiven av vacker natur och erbjuder en avkopplande miljö för en rolig omgång minigolf. Utmana dina vänner eller familjemedlemmar och se vem som kan slå den perfekta putten!

 

Flen Minigolfbana
I hjärtat av Flen hittar du en mysig minigolfbana som är idealisk för en rolig aktivitet mitt i stan. Här kan du njuta av en runda minigolf följt av en promenad genom staden eller ett besök till någon av de närliggande caféerna. Banan är perfekt för både barn och vuxna och erbjuder en rolig utmaning för alla.

 

Sparreholms Minigolfbana
Sparreholm erbjuder en fin minigolfbana där du kan spela en runda i en avslappnad och naturskön miljö. Perfekt för en helgutflykt med familjen eller för en trevlig eftermiddag med vänner. Banan är lämplig för alla åldrar och erbjuder en underhållande utmaning för minigolfentusiaster.

 

Bettna Minigolfbana
I den lugna byn Bettna kan du hitta en hemtrevlig minigolfbana som erbjuder en lugn och rolig aktivitet för alla. Banan är omgiven av grönska och är en perfekt plats för en avkopplande runda minigolf. Ta med familjen och njut av en rolig dag ute i det fria!